Ισπανικά για ενήλικες σε Αθήνα και Προάστια = Ευρωδιάσταση!

Ευρωδιάσταση Αθήνα

Εξειδικευμένο Φροντιστήριο Ισπανικών για Ενήλικες σε Αθήνα και Προάστια (εξυπηρετεί Βόρεια Προάστια, Δυτικά Προάστια, Νότια Προάστια κλπ)

Μένετε στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές (Περιστέρι, Κυψέλη, Πατήσια, Γαλάτσι, Αμπελόκηπους, Ζωγράφου, Παγκράτι, Ιλίσια, Χολαργό, Ίλιον, Πετρούπολη, Νέο Ηράκλειο, Μαρούσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Κουκάκι, Νέο Κόσμο, Πετράλωνα, Καλλιθέα κλπ);

Ψάχνετε για εξειδικευμένο Φροντιστήριο Ισπανικών για Ενήλικες;

Ελάτε στην Ευρωδιάσταση Αθήνας. Πάνω από 27 χρόνια προετοιμάζουμε με επιτυχία ενήλικες σπουδαστές για εξετάσεις Ισπανικών.

Πάνω από 3.260 ενήλικες πήραν πτυχία Ισπανικών DELE και ΚΠΓ παρακολουθώντας μαθήματα Ισπανικών στην Ευρωδιάσταση, γεγονός που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε ενήλικο που θα επιλέξει την Ευρωδιάσταση για να προετοιμαστεί για τα πτυχία DELE και ΚΠΓ.

– Το πρόγραμμα σπουδών είναι ειδικά και αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενήλικες σπουδαστές.

– Είμαστε οι ειδικοί στην προετοιμασία DELE και ΚΠΓ για ενήλικες, με πολυπληθή ομάδα καθηγητών υψηλού επιπέδου, με εξειδίκευση στην προετοιμασία ενηλίκων για DELE και ΚΠΓ, πολύχρονη διδακτική πείρα και συνεχείς μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις.

Ευρωδιάσταση Αθήνα Χάρτης

Βρισκόμαστε στο Κέντρο της Αθήνας, σε 2 κτίρια:
α) Χαλκοκονδύλη 9, τηλ. 210 38.44.888 και
β) Χαλκοκονδύλη 5, τηλ. 210 330.111.0.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ή να μας τηλεφωνήσετε για να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Αν θέλετε να σας καλέσουμε εμείς για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματά μας, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε μία Φόρμα Επικοινωνίας.

Η πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αθήνας είναι εύκολη όχι μόνο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και με ιδιωτικά μέσα.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα ταχύρρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για DELE και ΚΠΓ που προσφέρει η Ευρωδιάσταση online – σε πραγματικό χρόνο – απολαμβάνοντας τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συμμετοχή σε μία πραγματική τάξη.

Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών στην Ευρωδιάσταση Αθήνας αρχίζουν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προσφέρουμε επίσης ατομικά προγράμματα και προγράμματα για εταιρίες και οργανισμούς.